stormer

De robuuste en comfortabele no-nonsens sloep uit Amsterdam. De Stormer Lifeboat 60 en 75 zijn al jaren DÉ sloepen van de Amsterdamse grachten en worden nu geleverd door Jachtwerf Allemansgeest.

Zelflozende kuip
Doordat de Stormer Lifeboats zelflozend zijn kunnen ze niet vollopen met (regen)water en hoef je ze na het varen niet af te dekken met een dekzeil, ze kunnen open blijven liggen en zijn direct vaarklaar voor de volgende vaartocht. De kussens berg je gemakkelijk op in de afsluitbare opbergruimtes. Easy does it…

Vetus dieselmotor
Elke Stormer Lifeboat wordt standaard geleverd met een betrouwbare Vetus binnenboord dieselmotor met vaste schroefas. Hiermee vaart de boot heel zuinig en koersvast.

Uitstekende vaareigenschappen
De Lifeboats zijn als sloep ontwikkeld en zijn geen aangepaste reddingsboten. Het onderwaterschip is ontworpen zodat de boten daadwerkelijk makkelijk te manoevreren en koersvast zijn, hierdoor kun je ontspannen varen zonder steeds te hoeven bijsturen. 

Robuust
De dikke rubberen stootrand zorgt ervoor dat de boot tegen een stootje kan en geeft de boot een stoere uitstraling.

Comfort
De banken van de Stormer Lifeboats hebben een diepe zitting zodat je ook tijdens een langer verblijf aan boord goed kunt zitten.

Design
Zonder meerprijs zijn de romp en de kuip in elke RAL kleur leverbaar. Stel jouw unieke individuele Stormer samen. 

Onderhoudsarm
De Stormer Lifeboats zijn geheel van hoogwaardig polyester gebouwd dat behalve schoonhouden geen onderhoud nodig heeft. De Vetus dieselmotoren staan als zeer betrouwbaar bekend en staan garant voor jaren probleemloos vaarplezier.

Stormer Lifeboats: no-nonsens, onderhoudsarm, foolproof, superieure vaareigenschappen én bovenal: sub zero cool!

Net als de Stormer Lifeboat 75 onderscheidt de Lifeboat 60 zich van andere sloepen door zijn stoere authentieke uitstraling, robuustheid en echt goede vaareigenschappen.

vanaf € 37.470,00

De Stormer Lifeboat 75 is de grotere broer van de Lifeboat 60, daarom kunnen zo ongeveer al je vrienden kunnen mee, er is plek voor zeker 16 mensen.

vanaf € 41.040,00