NAUTUS 7-50

De Nautus 7-50 is een tender van hoge kwaliteit die ontwikkeld is door twee Zweden die op eilanden bij Göteborg voor de Zweedse kust wonen. Met de lage doorvaarthoogte, royale kuip en uitstekende vaareigenschappen is de boot niet alleen geschikt voor de zee maar ook voor alle Nederlandse binnenwateren.

nautus 7-50  foto 1

ONTWERP

De ontwerpopdracht voor de Nautus 7-50 was om een robuuste, betrouwbare open boot te creëren voor transport, vrije tijd en om te vissen. Een echte allrounder met fantastische vaareigenschappen en optimaal gebruiksgemak.

nautus 7-50  foto 2

PRESTATIES

Door het uitgekiende onderwaterschip biedt de Nautus 7-50 met de standaardmotorisering van 80 pk Yanmar inboord diesel al indrukwekkende prestaties. Met de optionele 110 pk Yanmar diesel bereikt de boot een topsnelheid van 25 knopen(bijna 40 kilometer per uur).

nautus 7-50  foto 3

COMFORT

De ruime kuip van de Nautus 7-50 biedt genoeg ruimte voor een ontspannen dag varen met familie en vrienden. Wanneer er sneller gevaren wordt op ruim water dan komt de boot haast onmerkbaar in plané en gedraagt de boot zich goedmoedig in de golven. Dit was een belangrijk eis van de Zweedse ontwikkelaars die de boten dagelijks gebruiken voor transport van de eilanden naar het vaste land.

nautus 7-50  foto 4

GEBRUIKSGEMAK

De open kuip is zelflozend, de motor is een zuinige diesel met vaste schroefas en rondom de boot is een robuuste rubberen stootrand gemonteerd. De semi-open spiegel met ingebouwd zwemplatform geeft een gemakkelijke toegang tot het water en de kuip. De boot kan open blijven liggen, kan gemakkelijk met de tuinslang of puts schoongemaakt worden en is volledig onderhoudsarm.

nautus 7-50  foto 5

CUSTOM KUIPINDELING EN KLEUREN

De indeling van de kuip kan naar wens aangepast worden, een U bank achter met leaningpost of een rechte bank met ruime stuurbank. Een tweepersoonbed onder het voordek met een grote berging annex koelbox of een comfortabele rondzit voor in de boot, de Nautus 7-50 is volledig aan jouw wensen aan te passen. Doordat de boot standaard leverbaar is in elke combinatie van alle RAL kleuren maak je van jouw Nautus 7-50 een unieke boot.
 

MEER OVER NAUTUS 

Meer informatie: Specificaties, prijzen en foto's van de Nautus 7-50

€ 102.850,00