nieuws

Introductie Nautus 7-50

07/05/2021

De robuuste en zeewaardige Nautus 7-50 tender is ontwikkeld door twee Zweden voor transport van en naar de eilanden voor de Zweedse westkust. Deze zeewaardige tender is nu leverbaar als comfortabele dagboot voor de Nederlandse wateren bij Jachtwerf Allemansgeest.

Bij de ontwikkeling van de Nautus 7-50 werden er zware eisen gesteld aan de betrouwbaarheid, de prestaties en het vaarcomfort voor het varen op zee. Door het speciale onderwaterschip gaat de boot bijna onmerkbaar over van waterverplaatsen naar plané, vaart de boot zuinig en vaart hij ook op woelig water comfortabel. De traditionele configuratie van een diesel motor met vaste schroefas maakt de boot betrouwbaar en onderhoudsarm. De constuctie is state of the art waarbij er gebruik is gemaakt van de modernste materialen zoals vinylester en divinycell. Door het gebruik van deze duurzame materialen is een robuuste en volledig onderhoudsarme boot ontstaan. 

Met de lage doorvaarthoogte, royale kuip en uitstekende vaareigenschappen is de boot  ook perfect geschikt voor alle Nederlandse binnenwateren. Voor de kuip zijn verschillende indelingsvarianten beschikbaar zodat de boot volledig naar wens van de klant kan worden geconfigureerd. Een grote mate van indiviudalisering is ook mogelijk door de onbeperkte keuze uit alle RAL kleren voor de romp, het dek en andere elementen.

Of je nu een ontspannen tochtje maakt met een grote groep vrienden of snel heen en weer vaart naar de wadden, de multifunctionel Nautus 7-50 is de ideale reisgenoot. 

De eerste Nautus 7-50 is inmiddels in Nederland gearriveerd en is beschikbaar voor een bezichtiging op onze werf in Voorschoten.